http://www.evangeliodeldia.org Laicos-por-el-Bautismo: "Verdadera religió consisteix en l'amor a Déu i al proïsme"
Name:
Location: Barcelona, Cataluña, Spain

Monday, June 09, 2008

"Verdadera religió consisteix en l'amor a Déu i al proïsme"

"Verdadera religió consisteix en l'amor a Déu i al proïsme"

VATICÀ, 08 juny 08 / 05:21 am (ACI).- Milers de fidels i pelegrins es van donar cita a la Plaça de San Pedro malgrat les pluges d'estiu per participar en el Ángelus dominical amb el Papa Benedicto XVI, qui en meditar sobre l'Evangeli d'avui va assenyalar que "la verdadera religió consisteix en l'amor a Déu i al proïsme" ja que això "dóna valor al culte i a la pràctica dels preceptes".
El Pontífex va meditar sobre les lectures d'avui afirmant que les paraules "Vull amor i no sacrifici" constitueixen "una paraula clau, una d'aquelles que ens introdueixen al cor de la Sagrada Escriptura".
Referint-se a la trucada|crida de l'Apòstol i Evangelista Mateo, el Papa va ressaltar que "quan Jesús es va dirigir a la casa de Mateo amb els deixebles i es va asseure amb altres publicanos" va haver de respondre als fariseus escandalitzats: "No són els sans que necessiten el metge, sinó els malalts... no he vingut a cridar els justos, sinó els pecadors".
Així mateix, el Sant Pare es va dirigir a la Verge María demanant "la seva intercessió per viure sempre en l'alegria de l'experiència cristiana" i que "la Verge susciti en nosaltres sentiments de filial abandonament davant Déu, que és misericòrdia infinita."

0 Comments:

Post a Comment

<< Home